NIEUWS - Expositie WAVE in Zoetermeer

WAVE03 november 2023

Het is de bijna laatste kans: onze inmiddels 1 jaar durende reis met de expositie 'Mens! Complexe zorg door de ogen van buitenstaanders' komt langzaam maar zeker aan haar einde toe. Tot 8 december is de expositie over WAVE nog in Zoetermeer te zien, op het Servicekantoor van Ipse de Bruggen aan de Louis Braillelaan 42. 

Van de deelnemende locaties is de Hogelschool van Amsterdam daarna de laatste die we nog aandoen (vanaf 8 december tot medio februari, houd voor meer informatie onze website in de gaten)

We hebben het afgelopen jaar de organisaties aangedaan die aan WAVE hebben deelgenomen, zowel opleidingen als zorgorganisaties. Tot op heden was dat een succes: het leverde veel mooie reflecties en gesprekken op m.b.t. de complexe zorg. Maar we worden inmiddels ook gevraagd of we in 2024 op andere locaties langs willen komen om de expositie daar te laten zien. We zijn aan het inventariseren of we er nog een jaar aan gaan vastplakken.

Als u hier interesse in heeft, de expositie graag een plek in uw organisatie wilt geven en meer informatie over de mogelijkheden wilt ontvangen, neem vooral contact met ons op: contact@projectwave.nl

0 reacties  

WAVE

WAVE
Aantal blogs: 65

Inschrijven nieuwsbrief