NIEUWS - Project WAVE - de expositie

WAVE06 februari 2023

De ervaringen in Project WAVE laten zien dat we in de complexe zorg meer ruimte moeten maken voor elkaars menselijkheid en medemenselijkheid, zodat we het zorgproces op een voor iedereen passende manier vorm en invulling kunnen geven. Alleen dan kunnen en willen we het langdurig met elkaar volhouden.

Wat in Project WAVE als community of practice is geleerd, bestaat daarbij niet alleen in woorden, maar ook in het lichaam, op een plek, in het gezamenlijke.

De expositie Mens! Complexe zorg door de ogen van buitenstaanders laat via die drie ingangen de belangrijkste lessen van drie jaar Project WAVE zien. De bezoeker wordt uitgenodigd te kijken en deze lessen te ervaren.

We hopen dat hetgeen we laten zien hem of haar helpt in ingewikkelde zorgsituaties ruimte te vinden - ook al voelt het onzeker, ongemakkelijk of eng. En wij nodigen iedereen uit om (op een van de locaties waar de expositie het komende jaar te zien zal zijn) naar de onderdelen LIJF, PLEK en SAMEN te kijken en deze lessen te ervaren.

    

Sinds 6 februari en nog tot 10 maart  op werkdagen tijdens reguliere openingstijden te zien in de HAN te Nijmegen (hal Kapittelweg 33). Volgende locatie: Universiteit voor Humanistiek te Utrecht. Voor data  en meer informatie over de locaties die deze reizende expositie zal aandoen, houd deze nieuwsbrief en onze website in de gaten: www.projectwave.nl

 

0 reacties  

WAVE

WAVE
Aantal blogs: 67

Inschrijven nieuwsbrief