NIEUWS - Start actiegroepen op 5, 7 en 8 maart

WAVE22 februari 2024

Begeleiders in de complexe gehandicaptenzorg - we gaan aan de slag!

Aanstaande week bijten we de spits af in 3 verschillende actiegroepen waarin we samen in kaart brengen wat jullie nodig hebben van andere professionals en betrokkenen, maar ook aan kennis & kunde om jullie werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Heb jij innovatieve ideeën, wil je geïnspireerd raken of sparren met andere actiegerichte collega’s? Sluit je dan aan bij één van deze actiegroepen en stuur een mail naar projectwave.hetvervolg@bpsw.nl onder vermelding van de actiegroep waar je graag bij wil aansluiten. En doe je al mee aan de pilot Beroepsregistratie van de BPSW? Deelname aan de actiegroepen levert je punten op!
 
De actiegroepen hebben onderstaande thema’s met de bijbehorende uitdagingen. In 2024 komt iedere groep 3x online bij elkaar met als begin:
 
Dinsdag 5 maart 2024 van 9.00 tot 10.30 uur (online): Jij als professional
Wat heb jij en je team nodig om je werk dagelijks goed te kunnen uitvoeren? Met de nadruk op: Hoe zorg je hierbij goed voor jezelf en elkaar?
 
Donderdag 7 maart 2024 van 9.00 tot 10.30 uur (online): Verbindend werken
Wie en wat hebben we nodig om gezamenlijk de uitdagingen van de complexe zorg aan te kunnen pakken? Hoe doen we dit samen met naasten, teamleiders, gedragsdeskundigen, managers e.d.?
 
Vrijdag 8 maart 2024 van 13.00 tot 14.30 uur (online): Continuïteit borgen
Wat hebben we nodig om ervoor te zorgen dat, ondanks de schaarste en grote wisseling van personeel, je je werk goed kan doen in de complexe zorg? Hoe kun jij de kwaliteit van zorg borgen die jij van belang vindt voor cliënten en naasten.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Sluit je dan aan! projectwave.hetvervolg@bpsw.nl

0 reacties  

WAVE

WAVE
Aantal blogs: 63

Inschrijven nieuwsbrief