NIEUWS - WAVE & Het Vervolg op het Congres Toekomstagenda (VWS)

WAVE27 maart 2024

Het bericht over een lezing op een congres wil je eigenlijk met een foto van juist díe lezing beginnen. Maar in de ochtend, tijdens de opening van het Congres Toekomstagenda, ontstonden in de theaterzaal van het Beatrix theater zó toffe WAVE foto's (zonder dat wij er ook maar íets mee te maken hadden) dat we jullie deze niet willen onthouden. Een hele zaal in verbinding (of verstrikt?) in wollen draadjes... Hoe WAVE kan het zijn!?

In de middag hielden Gustaaf Bos en Elske van Oostaijen vervolgens samen een interactieve lezing over Project WAVE en Het Vervolg. Het was voor de eerste keer dat beide delen van het project op deze manier samen naar buiten zijn getreden.

De nadruk van de lezing lag op het onderzoeksproject (2019-2022) dat Gustaaf met behulp van de eindproducten schetste. Elske vertelde aansluitend in het kort over de voortzetting van het project tot 2026. Door Het Vervolg kunnen we zorgen dat er aandacht blijft voor wat er nodig is in de complexe zorg, - nu met een focus op de begeleiders. De opgedane inzichten en kennis uit het 3-jarige onderzoeksproject WAVE worden daarbij meegenomen in vervolgbijeenkomsten mét en vóór begeleiders in de complexe zorg.

0 reacties  

WAVE

WAVE
Aantal blogs: 67

Inschrijven nieuwsbrief