Nieuws - WAVE op 2 internationale congressen

WAVE29 juli 2021

Cambridge festival UK

In maart was Gustaaf Bos aanwezig bij het Cambridge festival UK. Daar ging hij in gesprek over de mogelijkheden en uitdagingen van het faciliteren van experimenteel-relationele ruimte om elkaar te ontmoeten. Het introductiefilmpje van WAVE (Engelstalig op: https://en.projectwave.nl/) was de context waarin hij met de deelnemers in gesprek ging. De observaties van de outsider-onderzoekers waren het startpunt voor de reflecties van de deelnemers. Reacties van deelnemers: ‘super interesting’, ‘bringing back humanity and value to the people in care’, en ‘the value of bringing different perspectives and affect tones!’.

IASSID

In juli hadden Gustaaf Bos, Alistair Niemeijer en Vanessa Olivier-Pijpers een ronde tafel gesprek op het IASSID congres. Aanleiding voor het gesprek waren het project WAVE en het project ‘Kwetsbaarheid en Kracht’. We spraken over hoe de outsider-onderzoekers hun weg vonden in complexe situaties, hoe we als projectleiders hen volgden, en over hoe we onszelf meenamen in de beide projecten. Reacties vanuit de deelnemers:

  • This project is so exciting and offers us all so many insights into the lives we create for ourselves and others. That you are comfortable with uncertainty and gently finding your way is so revealing.
  • Loved it, thank you very much – enriching meeting and research – keep up this good work!
  • Greet project. Really interesting and I appreciate the transparency of the researchers
  • Haha, jullie presentatie is de enige waar ik heel hard om moest lachen. En het was een hele goede presentatie. Super leuk onderzoek. En goed gepresenteerd met zijn drieën.

0 reacties  

WAVE

WAVE
Aantal blogs: 10

Inschrijven nieuwsbrief