Project WAVE: Het Vervolg

Elske van Oostaijen19 december 2022

De beweging voortzetten

Project WAVE heeft tussen 2019 en 2022 zeer mooie opbrengsten gehad. Deze zijn vertaald naar een leergang, een expositie én een catalogus, die allen in 2023 worden aangeboden. Prachtige illustraties  van samen volhouden en kennismaken: er is een waardevolle beweging op gang gebracht.

Deze beweging gaan we vanuit de BPSW actief voortzetten t/m 2026. We blijven namelijk graag samen komen met begeleiders uit de gehandicaptenzorg, maar ook met personen die op een andere manier geïnteresseerd zijn in het vervolg van het project. Denk hierbij aan mensen van belangenorganisaties, andere disciplines in de gehandicaptenzorg, mbo- en hbo-onderwijs e.d. Natuurlijk zijn VGN, Vilans en Kennisplein gehandicaptenzorg ook belangrijke partners. We hopen zodoende met elkaar steeds meer te weten over hoe om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag bij mensen met een matige of ernstige beperking.

In samenwerking met Gustaaf Bos, Vanessa Olivier-Pijpers en Sabine Schleimer kijken we naar passende vormen. Het organiseren van inspirerende bijeenkomsten à la de buitenringbijeenkomsten zal hier onderdeel van zijn. Hierbij zijn natuurlijk ook alle eerdere betrokkenen en geïnteresseerden meer dan welkom.

Wil je hier meer over te weten komen, volg dan de berichten in de komende nieuwsbrieven van WAVE over Project WAVE: Het Vervolg.

Elske van Oostaijen (Projectleider Project WAVE: Het Vervolg)

December 2022

1 reactie  

Doortje Kal - 04-01-2023 19:05:10

BPSW ... ik heb het even opgezocht: Beroepsvereniging van Professionals in het Sociaal Werk. Mooi Elske, veel succes met de voortzetting van Wave!


Elske van Oostaijen

Elske van Oostaijen
Aantal blogs: 2

Inschrijven nieuwsbrief